FAQ

1. Kan ik de tegels via internet bestellen ?
Ja het bestellen van de tegels via internet is mogelijk op rekening. Echter raad Hooijer natuursteen aan eerst de tegels te komen bekijken bij onze showroom. Kleuren op internet kunnen sterk afwijken van de werkelijke kleur.

2. Hoe krijg ik de producten thuis ?
Tegels die bij Hooijer natuursteen besteld worden kunnen bij u thuis worden bezorgd. Dit bespaart u veel tijd en kosten en is in sommige gevallen nog gratis ook.

3. Kan ik achteraf betalen ?
In een markt waar het steeds vaker voorkomt dat klanten niet tijdig of verzuimen te betalen is Hooijer natuursteen gedwongen bij nieuwe relaties betaling achteraf niet toe te staan. Als het bedrag op de rekening van Hooijer Natuursteen is gestort leveren bij binnen 3 dagen.

4. Hoe snel kan Hooijer natuursteen leveren?
Hooijer natuursteen hanteert bij voorradige producten een levertijd van 3 dagen na ontvangst van de betaling.

5. Kan ik tegels meenemen op proef ?
Om te zien of een tegel of bestrating daadwerkelijk matcht bij de inrichrichting van uw woning of kantoor ruimte is het soms fijn een tegel mee te nemen op proef. Dit is uiteraard mogelijk bij Hooijer Natuursteen, kom hiervoor gerust een langs onze showroom.

6. Wanneer is een bestelling Gratis
Bij een bestelling van meer dan 1500 euro exclusief btw is de bestelling in de meeste gevallen gratis.

7. Waarom zijn de prijzen exclusief BTW.
Omdat wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven hebben wij er voor gekozen om onze prijzen exclusief de btw te vermelden. Wanneer u overgaat tot de betaling zijn de bedragen wel inclusief btw, dit wijst zich vanzelf in de winkelwagen.